Четири чисто нови Chevrolet Corvette изгоряха на автовоза (ВИДЕО)

Време за четене:1 Минути, 15 Секунди

В мрежата се появи видео с погълнат от пламъци автомобилен превозвач, на който е натоварена партида от най-новите Chevrolet Corvette. Пожарът, който унищожи четири спортни автомобила, избухва на север от Нашвил, Тенеси. Автовозът напуска завода на Corvette в съседен Кентъки и малко след това се пали.

Автомобилите а повредени много и са с различна степен на обгоряване, но вероятно никой от тях не може да бъде ремонтиран. Шофьорът не е пострадал, въпреки факта, че кабината на камиона също е напълно изгоряла.

Очевидно огънят е тръгнал от кабината на автовоза, но причината все още не е известна. От нея огънят се разпространява към позиционираният отгоре Corvette, а след това и към колата зад него. И от двете коли остава само чернен скелет. Поради горещината горната платформа се срутва, смачквайки още един Corvette отдолу. Най -малко повреденият модел е синият, който е с овъглена предна част.

От видеото се вижда, че автовозът прекарва шест превозни средства, но изображенията показват само четири унищожени коли Corvette. Два от автомобилите са успели да избегнат пожара, защото пламъците не достигат задните платформи.

Цените на тарга версията Chevrolet Corvette в САЩ започват от 62 195 долара. Роудстърът струва 69 695 долара, включително доставката. По този начин общата сума на щетите възлиза най -малко на 248 780 долара, като се изключат разходите за ремонт на автовоза.

Възможно е обаче някои части от автомобилите да могат да се използват в други нови автомобили. Например, благодарение на средното разположение на двигателя, моторът на синия суперкар може да бъде запазен.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация AC Shcnitzer показа най-мощното М3 в историята си
Следваща публикация Bugatti за $9 млн. и предшественикът му зашеметиха тълпите във Villa d’Este
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!