Дефектен акумулатор изгори до основи четири мотоциклета

Време за четене:48 Секунди

Преди няколко дни ви разказахме за Tesla Model S, която се запали пред сервиз на марката, а единствено навременната реакция на пожарната и нестандартното им мислене успяха да спасят близките електромобили от същата съдба. Сега клипът е с подобна тема, но вместо електромобили, пламъците тук са обгърнали четири мотоциклета.

Не е ясно къде се развива действието, но видео от близка охранителна камера показва цялата случка от подпалването на моторите, до тяхното гасене. Според информацията, причината за пожара е дефектирал акумулатор на първия мотоциклет.

Кадрите показват как в първите минути от мотоциклета излиза единствено дим, а малко след това двуколесното се и подпалва. Въпреки, че очевидец се опитва да спаси мотоциклета и пробва да потуши пожара с пожарогасител, той бързо се разраства и обхваща паркираните съвсем близо 3 други мотора.

Най-накрая огънят е овладян, но финалните кадри показват, че от мотоциклетите не е останало много. Все пак щетите са единствено материални и не се споменава да има пострадали хора. Вижте видеото.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Какво да направите, ако от ауспуха излиза вода и как това застрашава колата
Следваща публикация Tesla съди свой клиент след като му изплати 200 хиляди евро заради продаден Model S със скрити дефекти
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!