Туристи плащат по $100 за да спят в микробуси, паркирани по улиците на Манхатън (ВИДЕО)

Време за четене:1 Минути, 10 Секунди

На един от най-популярните туристически портали AirBnB се появиха няколко реклами, чиито автори канят всички заинтересовани туристи да пренощуват в микробуси, паркирани по улиците на Манхатън в Ню Йорк. Цената на една нощувка в миниван "хотел" е 100 долара, което е много по-евтино от най-евтините хотели в района.

Манхатън е един от най-престижните и скъпи райони в Ню Йорк. Цената на хотел или дори обикновен хостел на това място се различава значително от другите квартали на града. В тази връзка предприемчивите американци са измислили необичаен начин да печелят пари от туристи. Само за сто долара на нощ, на туристите се предлага да пренощуват в микробуси, паркирани отстрани на пътя.

В такива „хотели“ могат да отседнат до трима души едновременно, но вътре в колите няма елементарни удобства. Наемодателите предлагат да използват тоалетната в близките кафенета. Новият тип настаняване стана известен след публикация на туристически блогър, който преспал и описал обстановката в един от тези микробуси. Мъжът разказва подробно интериора на колата, а също така се оплаква от неприятна миризма. Пътникът вече няма намерение да използва тази услуга.

След публикуването на видеото, нюйоркската полиция евакуира седем "хотелски" микробуса от улиците на Манхатън. Според официалната версия микробусите са изпратени на наказателен паркинг поради проблеми с регистрацията. Разследването обаче не приключва дотук. Сега полицията разследва още от собствениците на превозните средства, занимаващи се с тази измамна дейност.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Audi RS7 получи искрящо син интериор и 770 конски сили
Следваща публикация Alfa Romeo разпродаде лимитираните Giulia GTA и GTAm 18 месеца след представянето им
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!