Търсите ли си употребявано Lamborghini Huracan STO за половин милион евро?

Време за четене:54 Секунди

В края на 2020 година Lamborghini представи Huracan STO. Това на практика представлява пригодена за пътя версия на състезателния Huracan Super Trofeo. Отличаващи за модела са новият бодикит за по-добра аеродинамика, перката на покрива, активното регулируемо задно крило, както и керамични спирачки с диаметър от 390мм отпред и 360мм отзад.

Освен това, Huracan STO се отличава със значително по-ниското си тегло от 1339 килограма, поради премахването на някои от „удобствата“. Задвижването е само задно, а каросерията е направена от карбон в по-голямата си част. В интериора са поставени по-леки спортни седалки, а мултимедията е елиминирана от таблото.

Продажбите на пистовия суперкар започнаха от тази година, а изглежда, че някой вече се е нарадвал на своят автомобил и го е оставил за продажба в представителството на Wires Only. За скромния си живот от почти година матовият екземпляр е изминал едва 1000 километра и изглежда в перфектно състояние. За това говори и цената която продавачът търси, а именно 482 хиляди евро. Базов чисто нов екземпляр започва от 279 хиляди евро, ако успеете да се вредите за такъв.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Bugatti произведе първите осем Chiron Super Sport 300+
Следваща публикация Отговаряме на въпроса: Продават ли се още Trabant-и у нас?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!