Продава се чисто нова 34-годишна Lada, но за сумата от… 87 000 лева!

Време за четене:51 Секунди

Въпросната Lada е от модела ВАЗ-2106, като интересното за нея е, че пробегът ѝ е само 754 километра. Цената, която продавачът иска за своята Lada обаче е 3.8 милиона рубли – сума, равняваща се приблизително на… 87 000 лева.

„Шестицата“ е произведена през 1987 година и оттогава е била притежание само на един собственик. Още нещо любопитно за тази кола е, че през целия ѝ 34-годишен живот тя е съхранявана в сух и топъл гараж и за нея са полагани съответните грижи.

Днес съветският седан е в отлично състояние. В описанието на обявата собственикът отбелязва, че от момента на покупката е държал „шестицата“ в сух гараж, редовно е сменял консумативи, така че тя е практически неразличима от кола в ново състояние.

Всички фабрични компоненти за модела са налични на бежовия седан. Колата се намира в Казахстан, в град Алмати. Под капака на този ВАЗ-2106 има монтиран 1.5-литров бензинов двигател с мощност 72 к.с. Трансмисията е механична. цената обаче е… без коментар.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Ferrari спира атмосферните V12
Следваща публикация Американска му работа: Първата партида от новия електрически кросоувър на Cadillac беше разпродадена за 19 минути
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!