Експерти посочиха най-често срещания проблем на новите автомобили

Време за четене:1 Минути, 1 Секунди

Най-често срещаният проблем при новите автомобили е свързаността им със смартфон. Това е проблемът, който експертите от J.D. Power откриват в хода на изследване на качеството на новите автомобили, съобщава NTI Avtonet.

Факт е, че много собственици на нови автомобили не могат да ги „свържат“ със смартфоните си чрез програмите Android Auto и Apple CarPlay. Трудността излезе наяве, след като много автомобилни производители започнаха да се фокусират все повече върху безжичната свързаност.

Проучването, което разглежда ефективността на системите на превозните средства, включва 110 827 купувачи на нови коли. Оказва се, че в 25 процента от случаите собствениците на нови автомобили се оплакват от мултимедийния комплекс.

Но въпреки тези проблеми автомобилите продължават да се оборудват с все по-сложни технологии. Наскоро Genesis обяви, че инженерите са научили автомобилите си да разпознават човешки лица. Новата система ще премахне необходимостта шофьорите да носят ключовете си със себе си по всяко време.

По-рано ви разказахме, че в бъдеще невронните мрежи ще могат да оценяват щетите на автомобила след инцидент. Технологията ще намали потенциалното ниво на измама и ще спестява пари на застрахователни агенти. А вие имали ли сте проблеми при свързването на вашия смартфон с колата? Можете да споделите впечатленията си в коментарите.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Тествахме най-новото кабрио на BMW
Следваща публикация Руските олимпийци масово продават дизеловите си BMW-та
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!