Бъдещите модели на Alfa Romeo ще са с колкото се може по-малко екрани

Време за четене:51 Секунди

В последните години екраните в автомобилите стават все повече и докато преди 10 години всички се бореха да си купят кола с „голямата“ навигация, то сега почти всички автомобили са такива и разполагат с поне два дисплея. Изглежда, че новият изпълнителен директор на Alfa Romeo не е доволен от тази тенденция и ще се опита да я предотврати поне в бранда, който ръководи.

В скорошно интервю пред Caradisiac, Жан-Филип Импарато сподели какви са намеренията му за бъдещето на италианската марка, под шапката на Stellantis. „Аз не продавам iPad с кола около него, аз продавам Alfa Romeo”, заяви Императо, затвърждавайки мнението, че е твърдо против последните тенденции в автомобилния свят.

Подобно на останалите производители, Alfa Romeo също ще премине към електрически автомобили, като главната цел на компанията ще е да запази емоцията от автомобила, дори без насладата от звука идващ от двигателя. Припомняме, че съвсем скоро италианската марка ще представи втория си SUV при който ще дебютира и plug-in хибридно задвижване в модел на Alfa Romeo.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Бъдещите модели на Alfa Romeo с колкото се може по-малко екрани
Следваща публикация Как се продава автомобил на части
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!