Знаете ли кои са най-надеждните китайски автомобили?

Време за четене:1 Минути, 5 Секунди

Американската агенция J.D. Power публикува нов рейтинг за надеждност на автомобилите, който този път включва изключително китайски марки. Класацията е разделена на две части, като първата включва съвместни предприятия, а втората – изцяло китайски марки. За изненада на самите изследователи, качеството на автомобилите от Поднебесната държава се е подобрило значително през последните години …

Кои са най -надеждните китайски автомобили? Този въпрос представлява интерес за мнозина, особено през последните години. В края на краищата, преди години китайските коли бяха грозни и ненадеждни, но сега много автомобилни гиганти от азиатската държава активно примамват дизайнери и инженери от известни марки с вековна история. Но кои от тях вече могат да се нарекат безопасни и да бъдат взети без страх, че ще се разпаднат след месец?

Резултатите се основават на броя на жалбите за нови автомобили през първите 90 дни от собствеността – като се взима предвид средният брой повреди/дефекти на 100 автомобила. И въпреки че засега китайският „среден показател“ е по -висок от този на японците и европейците, експертите отбелязват забележимо подобрение в качеството на автомобилите, произведени в Поднебесната държава. Най -надеждните от тях са GAC Honda, GAC FCA Jeep и Changan Ford. Ако говорим за изцяло китайски марки, най -добрите са Changan, Chery и Lynk & Co.

Ето го и новия рейтинг за надеждност на китайските автомобили

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация У нас се продава псевдо “Чочоне” с АГУ
Следваща публикация Mercedes спира с разработката на plug-in хибриди
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!