В България се продава BMW X5 с тунинг от Manhart и над 800к.с.

Време за четене:1 Минути, 1 Секунди

Manhart е една от водещите фирми в света на тунинга и рядко пропускат възможността да доработят някои от най-мощните автомобили на всяка марка. Такъв е случаят и с BMW X5M Competition, което дори и в „стоков“ вид предлага изключително поведение със своите 625 конски сили.

В началото на тази година от студиото представиха пакета си за X5M Competition, а само няколко месеца по-късно, преработен автомобил се появи в най-големия сайт за продажба на автомобили в България – mobile.bg. Обявата е от софийска автокъща, а екземплярът струва точно 145 хиляди евро без ДДС.

„Баварското“ SUV е решено в черен цвят със златни акценти и 22 цолови джанти, а от Manhart са се погрижили за добавки по броните, праговете и капака на Х5М. Интериорът също е претърпял някои промени, но по-интересното всъщност се крие под капака, където 4.4-литровият осмак също не е останал в заводски вид.

Доработената версия носеща името MHX5 800 генерира 823 конски сили и максимален въртящ момент от 1080 нютон метра, които се предават към четирите колела, посредством автоматична трансмисия с 8 предавки. От тунинг студиото не разкриват данни за ускорението, но то със сигурност е подобрено спрямо стандартните 3.8 секунди.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация В Българи се продава BMW X5 с тунинг от Manhart и над 800к.с.
Следваща публикация DS Aero Sport Longue – френска елегантност и невероятно ускорение
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!