BMW представи кола от 2040 година

Време за четене:1 Минути, 10 Секунди

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Освен сериозното нашествие от модели на Mercedes на тазгодишното изложение в Мюнхен, то трябва да отбележим, че и конкурентните марки също представиха някои доста интересни и смели концепти. Такъв например е BMW i Vision Circular, който освен футуристичен външен вид, изумява и с рециклираните материали от които е направен.

Макар, че моделът едва ли някога ще влезе в серийно производство в този си вид, то можем да очакваме нещо подобно през 2040 година… може би. Дори това да не се случи, то концептът представя нов прочит на производството на автомобили и техники, които могат да бъдат използвани в следващи модели в по-близкото бъдеще.

Все пак освен материалите от които е направен, концептът на BMW показва и доста смели дизайнерски решения, както в интериора, така и в екстериора. Такива например са новите „бъбреци“, както и фаровете с LED технология. Подобна конфигурация има и в задната част, където светилните отново са обособени в един панел заедно с емблемата и задното стъкло. Впечатление прави и емблема в „C” колонката, типична за други модели на BMW.

Интериорът дори впечатлява още повече с формите си, като за него е използван 3D принтер, който да намали използването на лепило и да помогне за комбинирането на различни материали с кристала. Седалките също са направени от рециклирана пластмаса, а воланът е принтиран с помощта на 3D технологията.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Mercedes извади конкурент на Tesla Model S
Следваща публикация Китайска марка ще се пробва в Европа с този модел
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!