Първи поглед към новото Lamborghini Countach

Време за четене:48 Секунди

Както преди няколко дни ви споделихме, Lamborghini има планове да възроди един от най-култовите си модели – Couuntach. Италианската компания потвърди информацията, а заедно с това показа и няколко кадъра, които дават малка представа за това как ще изглежда модерната версия на суперкара от 80-те.

Макар и доста скромни, снимките показват предната част на автомобила, където виждаме изписан модела Couuntach с класически шрифт, както и доста остри форми, типични за марката. Друг кадър пък ни показва страничната част с капачката за резервоара, както и отвори за въздух, които да охлаждат двигателя.

Именно той е и в центъра на внимание при третия споделен кадър. Както знаем, новият Countach също ще разчита на V12, но той ще бъде подпомогнат от електромотор. Хибридната конфигурация ще осигури повече мощност и най-вероятно ще помогне със справянето с високите екологични изисквания. Очаква се да разберем повече за новия модел съвсем скоро, като е много вероятно това да стане и в близките две седмици.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Куче помогна на жена да избута кола от водата (ВИДЕО)
Следваща публикация Чисто ново Ferrari SF90 Stradale падна при доставка на клиент след месеци чакане (ВИДЕО)
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!