Глобиха шофьор на кола, пълна с използвани бирени кенчета

Време за четене:58 Секунди

Собственикът на Toyota Corolla от Канада бе заловен от полицията, докато транспортира странен товар – стотици празни кутии от бира, които били натъпкани във вътрешността на автомобила му.

Причината, поради която канадецът е решил да транспортира такова количество кенчета, не е известна, но в своя Twitter полицията на провинция Онтарио намеква, че мъжът може да е превозвал празните кенчета за преработка. Очевидно обаче, полицията е слетнала това за опасно и водачът е получил двойна глоба.

Странна Toyota Corolla привлича вниманието на полицията в Онтарио, по време на акция, наречена RIDE. Основната ѝ цел е да идентифицира и залавя пияни шофьори, така че не е изненадващо, че полицаите са се заинтересували от кола, пълна с бирени кутийки.

Шофьорът на Corolla-та обаче се оказа трезвен. Въпреки това са му наложени две глоби наведнъж: едната за транспортиране на насипни товари, а втората, по -голяма, за шофиране с изтекла книжка. За първото нарушение канадецът трябва да плати 130 местни долара, а за второто – около хиляда.

Отбелязва се още, че преди освобождаването на глобения шофьор, „товарът е бил обезопасен“. Как са успели да поставят стотиците кутии, така че да не пречат на шофирането, полицията не разкрива.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Toyota се отказва от хиперкара си след пожар с прототип
Следваща публикация Минимум 119 хиляди лева за новото Audi RS3 в България
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!