Tesla отново увеличи цената на Model S

Време за четене:50 Секунди

Последното обновление на сайта на Tesla, донесе новината, че желаещите да получат своят Cybertruck няма да имат късмет и през тази година, но освен това изглежда, че от марката са коригирали и част от цените на някои от моделите си. В това число влиза Model S и по-специалноLong Range версията, чиято цена е нараснала с 4260 евро (5000 долара).

Припомняме, че преди едва няколко седмици отново имаше подобно увеличение на същия модел със същата сума, което означава, че в рамките на няколко седмици, електрическата кола е отбелязала увеличение с над 8 хиляди евро (10 хиляди долара). По този начин за базов Model S Long Range сега ще трябва да платите поне 76 хиляди евро (89 990 долара).

От компанията не дават обяснение защо това се случва, но според Autoweek, това е опит на хората на Мъск да максимизират печалбите от Model S, тъй като се очаква в близко бъдеще продажбите да намалеят във връзка с новите модели, които се очаква да навлязат по-сериозно на пазара.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация 10 автомобила, които не бива да продавате, поради значителното увеличение на стойността им (ЧАСТ II)
Следваща публикация Тези десетки хиляди “удавени” автомобили ще бъдат продадени на търг
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!