Най-добрите семейни електромобили

Време за четене:1 Минути, 24 Секунди

Списъкът, който ви показваме е съставен от експерти от Autocar и включва 10 -те най-добри електрически превозни средства за семейства. Класацията е изготвена въз основа на фактори като автономен пробег, практичност, динамика на шофиране и съотношение цена-качество.

Електрическите автомобили не можеха да се наложат дълго време, но сега постепенно те набират популярност. Тези автомобили ви позволяват да пътувате в тишина и не замърсяват околната среда. Те са по-икономични, но все още цените им са високи. С нарастването на асортимента обаче, цените постепенно спадат, като целта е да се изравнят с тези на колите с ДВГ.

Днес има значително по-широк асортимент, от който да избирате, което допринася за по-ниските цени, а по-модерните технологии ви позволяват да пътувате по-далеч с едно зареждане. Фактите сочат, че с увеличаването на разстоянието между зарежданията и подобряването на инфраструктурата, електромобилите стават все по-жизнеспособна алтернатива на бензиновите или дизеловите модели.

Представени за първи път преди около 10 години, електромобилите бяха превозни средства с пробег от около 80 мили и струваха двойно повече от техните бензинови алтернативи. Днес в много случаи действителният пробег се е утроил, а ценовият марж е на път да изчезне.

Списъкът, който ви показваме, включва 10 -те най -добри електрически превозни средства за семейства. Някои електрически превозни средства все още имат сравнително висока цена в сравнение с автомобилите с двигатели с вътрешно горене, но тя може да бъде компенсирана от по-ниските експлоатационни разходи.

1. Kia e-Niro 2. Volkswagen ID 3 3. Kia Soul EV 4. Hyundai Kona Electric 5. Volkswagen ID 4 6. Nissan Leaf 7. MG 5 SW EV 8. Volvo XC40 Recharge P8 9. Citroën e-C4 10. Peugeot e-2008

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Лимитирана серия Toyota Supra чества 35-годишнината на модела
Следваща публикация Как би изглеждал Golf Country през 2021 година?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!