Като по филмите: Mazda премина под ремаркето на движещ се камион

Време за четене:1 Минути, 4 Секунди

Най-вероятно сте гледали филми като „Бързи и яростни“, където да минеш под движещ се камион не е нещо толкова специално и може да бъде направено дори няколко пъти. В реалния живот обаче, нещата не стоят по точно същия начин по филмите, макар видеата, които може да видите по-надолу да опровергават тезата ни.

View this post on Instagram

A post shared by Евгений Чеботарёв (@chebotarev_evgeny)

Руснак на име Евгени Чеботарев е шофьор на Mazda MX-5 Miata, който с пълна сила показва, че с достатъчно добра преценка и предварително подготвени камион и кола каскадата е по-лесна, но и все толкова опасна. Трите видеа в профила на младежа показват как неговото кабрио влиза под ремаркето, шофира кратко под него и излиза от другата страна.

View this post on Instagram

A post shared by Евгений Чеботарёв (@chebotarev_evgeny)

Както и сами може да видите, Чеботарев изравнява автомобила си с празното място между гумите и ремаркето, поглежда няколко пъти през рамо и влиза точно под него със свален таван. След близо 10 секундна „почивка“ под ремаркето, той се показва от другата му страна и ускорява с успешно извършена маневра. Все пак сме длъжни да отбележим, че това не е най-препоръчителния начин за изпреварване на камион и действията са изключително опасни.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Бивш дизайнер на BMW разкритикува остро новата 2 Series
Следваща публикация Ferrari Roma заседна на тясна улица в Италия (ВИДЕО)
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!