Rolls-Royce закъса за гориво по средата на натоварено кръстовище (ВИДЕО)

Време за четене:56 Секунди

Да закъсаш за гориво е нещо, което се е случвало на много шофьори и едва ли е било отразявано по новините, но пък да закъсаш за гориво с луксозно купе, струващо над половин милион евро като ново, не е най-често случващото се нещо. Именно такъв случай се разигра в съседна Румъния скоро, а събитието бе увековечено във видео, което бързо се превръща в хит в интернет.

Кадрите показват как луксозната лимузина е спряла на „аварийни“ на натоварено кръстовище в северната ни съседка, а кадри от минаващ близо автомобил показват и каква е точната причина. Както и сами може да видите, двама мъже наливат бензин в резервоара на луксозното купе, който съдейки по количеството в тубата едва ли ще стигне за много разстояние.

Все пак не можем да съдим собственика, чието возило разполага с 6.6-литров V12 с две турбини, а резервоарът от 83 литра най-вероятно не е много евтин за пълнене. Комбинирайки го с тегло от 2.3 тона и среден разход от 21.2 литра на 100 километра според каталожните данни, то пробегът с един резервоар гарантира около 400 километра автономност.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Най-малката и най-евтина Tesla е готова
Следваща публикация Хороскопът на Toyota: коя кола да изберете според вашата зодия?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!