Toyota с официален отговор относно забраната за препродажба на новия Land Cruiser

Време за четене:1 Минути, 2 Секунди

Както преди няколко дни ви информирахме, новата Toyota Land Cruiser вече се продава в Япония, а всеки купувач на модела е длъжен да подпише договор, една от клаузите в който е забраната за препродажба в първата една година. Информацията бе разпространена от Mag-X, а сега от Toyota официално отговориха на породилите се въпроси.

От марката казват, че разбирането не компанията за продажба на автомобили в Япония не спира само до продажбата на самия автомобил. Всяко представителство продължава да поддържа взаимоотношения с клиента, включително и сервизиране на автомобила, за да запази сигурността на клиента.

В допълнение, Land Cruiser е доста популярна марка в чужбина и от Toyota се притесняват за това къде могат да отидат автомобилите от Япония, веднага след тяхната продажба. Това може да доведе до проблеми за представителствата на Toyota включително и разследване за нарушаване на различни закони, което ще е проблем не само за самото представителство, но и за компанията като цяло.

Именно поради риска от нарушаване на закони, всички представителства на марката на национално ниво са предупредени и изискват договор с купувача в който да има включена именно тази клауза. Припомняме, че поръчките за новия Land Cruiser в Япония се приемат от началото на месеца и към момента има над 22 хиляди запазени всъдехода.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Последствията върху автомобилите от градушка с размерите на топки за тенис (ВИДЕО)
Следваща публикация Dacia ще пусне електрическо Sandero
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!