Mercedes ще представи електрическа “баничарка” на 25 август

Време за четене:45 Секунди

Mercedes разпространи снимка на която се виждат, част от формите на новия Citan, като заедно с нея разкриха и малко информация за очакваната премиера на модела. Тя ще се случи на 25 август и освен традиционните бензинови и дизелови двигатели, германците ще покажат и изцяло електрическа версия. Очаква се тогава да видим и по-луксозната версия на Citan, а именно T-Klasse.

Според Mercedes, новият Citan ще се използва повече в града и ще бъде идеален за доставки, благодарение на компактните си размери и широко отварящи се плъзгащи врати. Пътническата версия Citan Tourer пък ще се присъедини към гамата и предлага функционалност и възможности за промяна.

Подобно на Renault Kangoo и Express за които ви разказахме преди няколко седмици, Mercedes ще раздели Citan и T-Klasse, като първият мдоел ще е насочен към бизнес клиенти и малки фирми, докато вторият ще е подходящ за семейни нужди и хора с повече свободно време.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация BMW е най-популярната марка в TikTok
Следваща публикация Къде в Европа е най-евтин бензин А-95 и колко литра могат да се купят с една средна заплата в различните държави
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!