10 000 BMW-та стоят недовършени в заводите на компанията

Време за четене:47 Секунди

Ръководството на BMW заяви, че почти всички германски заводи на марката са засегнати от продължаващия недостиг на полупроводници. Информацията е на Reuters, като според нея в момента 10 000 автомобила стоят недовършени в заводите на автомобилния производител.

Базираната в Мюнхен компания по-рано този месец заяви, че затруднението, което засяга всички автомобилни производители по целия свят, вече е довело до драстично намаляване на производството на автомобили, като проблемът се отнася за всички автомобилни компании.

Ще припомним, че в началото на месеца една от най-известните компании за компютърни компоненти Intel даде своята прогноза за справянето с кризата с чиповете, която засегна целия свят в последните месеци и затвори редица автомобилни фабрики.

Въпреки усилията на компаниите и увеличеното производство, от Intel смятат, че за справянето с проблема и завръщането към нормалната работа и производство ще са нужни поне няколко години, като не дават точна специфика на понятието “няколко”.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 31 гласа.
Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Неофициален поглед към новата Lada Niva
Следваща публикация Мащабно отзоваване на Ford-ове по целия свят
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!